MENÜ

Team Fm
Szponzorokat,és müsorvezetőket keresünk!

4 millióan nézték a Children of Distance klipjét

2011-03-05 17:04:50


A távolság gyermekei vagyis a Children of Distance pop zenei csapat videóklipje, az Emlékezz rám az egyik internetes videómegosztó portálon már közel 4 milliós nézettséget produkált. A videó később meghódította a zenecsatornák slágerlistáit is. Sőt a dal fülbemászó szövegét, s az érdekes hip-hop betéttel tűzdelt muzsikát a tinédzserek már kívülről fújják.





A fiatal lányok sikításának és a mobiltelefonjaik kameráinak kereszttűzében lépett a kanizsai szórakozóhely, a Cola Club és Creme színpadára Ács Róbert "Carp-E", Nyári Roland "Shady", Somogyi Péter "Horus" és az énekesnő, Ladányi Patrícia "Patty". Egyébként a fellépésen a fiatal rajongóik a legújabb 333 km című album dalain kívül még a régebbi kedvenceket is együtt énekelték az együttessel.

A pop zenét, hip-hop betétekkel is ötvöző Childern of Distance egészen pontosan 2006. június 2-án alakult. A magyar rap egyik nagy tehetségének tartott, gyulafirátóti Sub Buss Monster internetes fórumán találkoztak a srácok. Nyári Roland és Ács Róbert már évekkel a banda megalakulása előtt bújták az oldalt, saját szövegeket és verseket töltöttek fel.

- Aztán megjelentem a képben, s a szövegeket olvasva én is csatlakoztam a tehetséges kettőshöz - fogalmazott Somogyi Péter. - A srácokkal nagyon jól kiegészítettük egymást, s egyre jobb közös szerzemények születtek, azért egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, rögzítjük a dalokat. A névválasztás pedig nagyon könnyen ment, ugyanis mindannyian az ország különböző pontjain élünk. Roli Szeged, Robi Nyíregyháza, míg én Gyöngyös mellett lakom, így pedig egyértelműen több száz kilométer választ el bennünket. A távolság gyermekeinek angol - jobban csengő - megfelelője a Children of Distance kiváló döntésnek bizonyult.



A banda legismertebb klipje, az Emlékezz rám már a második, Csapó kettő című lemezen jelent meg. A fiatalokból álló társaság rendkívül büszke erre a korongra, hiszen ezen még minden munkát közösen koordináltak.
- Az, hogy miért éppen erre a dalra kattintottak több millióan a világháló legnépszerűbb videómegosztóján, számunkra is komoly rejtély - folytatta Somogyi Péter. - Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy mi tényleg sztárallűröktől mentes csapat vagyunk, vagyis éppen olyan hétköznapi emberek, mint bárki más. Emiatt persze a problémáink is ugyanazok, amit igyekszünk hétköznapi nyelven előadni.

A rap zenével kevert pop dalban a pályakezdő, ám kivételesen jó hanggal megáldott 18 éves Ladányi Patrícia is közreműködött.

- Szerencsére nem csak a közönség, hanem már a szakma is felfigyelt ránk - tette hozzá Péter. - Egy kiadó felkarolt bennünket, így a lemezkészítés járulékos feladatai nem a mi vállunkat nyomják.

fiatalok imádják a közönségüket, így értük az ország minden pontjára képesek elutazni, és csak remélni tudják, hogy a tinédzserek óriási lelkesedése megmarad, s örökké emlékezni fognak rájuk...



Lady Gaga új sérója

2011-03-05 16:59:00


Lady Gaga, február 28-án tartotta legújabb klipje, a Born This Way premierjét! A várva várt második korongot, az azonos című Born This Wayt már hónapok óta nagy médiafelhajtással igyekeznek reklámozni, "ez olyan óriási/nagyszerű/grandiózus lesz, mint amit még soha nem hallottál..."Hogy ezt megünneplje, vagy csak azért, mert a változatosság gyönyörködtet, Lady Gaga új sérót is választott, illetve mindössze szolid két órája posztolt ki Twitterére egy képet, ahol feltehetően egy részlet látható a klipből...Miután a dal február 11-én debültált az interneten (óriási sikert aratva), most végre fény derül a forradalmi klipre is. Híradások szerint ez lesz Lady Gaga szerelmeslevele a melegekhez, és Elton John szerint megveri Gloria Gaynor I will Survive-ját a hivatalos meleghimnusz címért vívott küzdelemben.

 

Hírek

  • 4 millióan nézték a Children of Distance klipjét
    2011-03-05 17:04:50


     

     


  • Lady Gaga új sérója
    2011-03-05 16:59:00

Asztali nézet